Over Ons

Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn Frederik & Jill.

In 2017 hadden we een ganse checklist klaar voor onze autovakantie richting Spanje. Algauw merkten we dat onze kids geen comfortabele 12-uren-rit zouden beleven door plaatsgebrek in de wagen... dus gingen we op zoek om een dakkoffer te huren!


Helaas waren we hopeloos te laat vanwege het weinige aanbod waardoor we zelf moesten investeren in een véél te dure dakkoffer met toebehoren. Nadien werd de dakkoffer nog maar zelden gebruikt en bovendien mochten we nog een plaatsje zoeken om de dakkoffer veilig op te bergen. Achteraf gezien een véél te dure investering!


Hieruit is ons idee ontstaan!


Wat 6 jaar geleden begon met enkele dakkoffers is intussen uitgegroeid tot een ruim assortiment van 63 dakkoffers en trekhaakkoffers! Recent hebben we een gloednieuwe opslagruimte gebouwd te Kuurne waar naast Waregem ook de montages plaatsvinden.Benieuwd naar het artikel van Vacanza over Dakkofferverhuring? Klik hier!


Hello world

CONTACT DETAILS

Locatie 

Kuurne - Waregem

 

Telefoon

0474 75 30 00

Whatsapp (snelle info)

0474 75 30 00

E-mail

Info@dakkofferverhuring.be

Ons doel? Jullie een veilige en zorgeloze vakantie te bezorgen!

Daarom werken wij enkel en alleen met materiaal van Thule, daar ze zich volledig inzetten op veiligheid en kwaliteit!

Kortom, wilt u een dakkoffer of trekhaakkoffer huren?

Dan bent u enkel bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden de allernieuwste dakkoffers aan de scherpste tarieven in heel Vlaanderen!!!

Zij waren alvast héél tevreden...

VLOT & VRIENDELIJK


“Zoals altijd vlotte en heel vriendelijke service. Bij ons begint de onbezorgde vakantie tijdens het monteren van de dakkoffer :-)"Michel

VRIENDELIJK & PROFESSIONEEL


"Vriendelijke mensen, professioneel, goede bediening, een aanrader voor wie op zoek is naar een dakkofferverhuring ;-)”Ivan

KLANTVRIENDELIJKHEID


Super sympathieke eigenaars, in een handomdraai gefixt en beste prijs! Ook de vriendelijke mails voor, tijdens en na vakantie worden geapprecieerd. Bedankt!


Stijn