Over Ons

Over ons

Hello world

Wie zijn wij?


Wij zijn Frederik & Jill.

Enkele vakanties terug hadden we een ganse checklist klaar voor onze autovakantie richting Spanje. Algauw merkten we dat onze kids geen comfortabele 12-uren-rit zouden beleven door plaatsgebrek in de wagen... dus gingen we op zoek om een dakkoffer te huren!


Helaas waren we hopeloos te laat waardoor we zelf moesten investeren in een véél te dure dakkoffer met toebehoren.Nadien werd de dakkoffer nog slechts één keer gebruikt en bovendien mochten we ook nog een plaatsje zoeken om de dakkoffer veilig op te bergen. Achteraf gezien een véél te dure investering!


Hieruit is ons idee ontstaan!


Wat 5 jaar geleden begon met enkele dakkoffers is intussen uitgegroeid tot een ruim assortiment! Recent hebben we een gloednieuwe opslagruimte gebouwd te Kuurne waar naast Waregem ook de montages plaatsvinden.Benieuwd naar het artikel van Vacanza over Dakkofferverhuring? Klik hier!


Ons doel? Een veilige en zorgeloze vakantie te bezorgen!

Daarom werken wij enkel en alleen met materiaal van Thule, daar ze zich volledig inzetten op veiligheid en kwaliteit!

Kortom, wilt u een dakkoffer huren? Dan bent u enkel bij ons aan het juiste adres! Wij bieden de allernieuwste dakkoffers aan met de scherpste tarieven in heel Vlaanderen!!!

Recensies

VLOT & VRIENDELIJK


“Zoals altijd vlotte en heel vriendelijke service. Bij ons begint de onbezorgde vakantie tijdens het monteren van de dakkoffer :-)"Michel

VRIENDELIJK & PROFESSIONEEL


"Vriendelijke mensen, professioneel, goede bediening, een aanrader voor wie op zoek is naar een dakkofferverhuring ;-)”Ivan

KLANTVRIENDELIJKHEID


“Schitterende service en heel vriendelijke mensen. Altijd snel een antwoord gekregen op al onze vragen.

Tijdens de corona-crisis kregen we zelfs een mail voor wie niet op reis kon vetrekken zijn reeds betaalde factuur volledig terugbetaal kreeg.

Klantvriendelijkheid ten top!!!”Dimitri